Despre mine - Alexandra Terapeut Bowen Cluj

Eu sunt Alexandra, terapeut Bowen de nivel Master si promit sa fiu alaturi de tine pentru a te ajuta sa iti imbunatatesti starea de sanatate.

Sunt convinsa ca puterea de vindecare este in fiecare din noi si cred ca fiecare isi gaseste drumul in viata in functie de alegerile pe care le face.

Eu una, am fost interesata intotdeauna de remedii complementare medicinei alopate. Cu terapia Bowen am intrat initial in contact din postura de pacient. Rezultatele au fost peste asteptari, astfel incat am decis sa dedic timp studiului aprofundat al acestei terapii care se concentreaza pe pacient si nu pe boala.

Am descoperit ca tehnica Bowen este una dintre puținele terapii care este în armonie totală cu corpul, înțelege potentialul de refacere al acestuia si se adreseaza cauzei bolilor si nu simptomelor.

Astfel am inteles complexitatea corpului nostru si faptul ca suntem un intreg, iar orice dezechilibru la un anumit nivel va duce la alte dezechilibre in corp.

Rezultatele obtinute si satisfactia dobandita de fiecare data cand cineva a plecat multumit din cabinet sau a sunat sa imi spuna ca se simte mult mai bine in urma sedintei de terapie, m-au motivat sa urmez toate cursurile Academiei Bowen din Australia, ajungand sa fiu detinatoarea diplomei de nivel Master.

Ca terapeut, doresc sa vin in ajutorul fiecaruia in parte, utilizand terapia potrivita, tinand cont de problemele de sanatate si de dorintele pacientului. De aceea alte doua tehnici pe care am ales sa le practic sunt: liftingul facial Rejuvance si tehnica de masaj Raindrop.

Cand vine vorba de frumusete intotdeauna recomand o metoda cat mai naturala si fara proceduri invazive. Astfel ca femeilor care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fetei, sa isi reduca ridurile, sa se simta mai tinere, mai frumoase si mai energice le recomand Tehnica Rejuvance.

Celor care iubesc masajul si in acelasi timp doresc sa beneficieze de actiunea terapeutica a uleiurilor esentiale Young Living le recomand masajul Raindrop.

 

Daca suntem atenti si ne ascultam corpul vom identifica intotdeauna boala in stadiul incipient si vom ajunge sa ne adresam medicului din timp.

Share, daca ti-a placut ...